Oproep

 

Startpagina

 

 

Bij deze een oproep aan iedereen met de achternaam 'Van de Kleut' om zijn/haar familiegegevens aan mij door te geven. Met deze gegevens hoop ik de stamboom af te kunnen maken. Ook van mensen met de familienaam 'Van der Kleut' ontvang ik graag hun familiegegevens.

De familienaam 'Van de Kleut' komt niet veel voor in Nederland. De stamboom van onze familie is daarom relatief eenvoudig en overzichtelijk. Met slechts weinig inspanning kun je er achter komen wat je eigen plek in deze stamboom is. Je hoeft alleen maar je eigen familiegegevens op te sturen. Ik zorg (indien mogelijk) dat ze op de juiste plek in de stamboom terecht komen. Natuurlijk behandel ik de gegevens met zorg, zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden.

Als je mee wilt doen, stuur me dan s.v.p.

bulletvolledige voor-, roep- en achternamen (bijv.: Dirk Jan Piet (Dick) van de Kleut)
bulletde postcode van huidige adres,
bulletgeboortedatums en -plaatsen,
bullethuwelijksdatums en plaatsen,
bulletscheidingsdatums en plaatsen,
bulletoverlijdensdatums en -plaatsen

van

bulletjezelf en/of
bulletje ouders en/of
bulletje (over)grootouders en/of
bulletje (ex-)partner(s) en/of
bulletje kinderen en/of
bulletje broers en/of zussen.

Met name de dik gedrukte gegevens kan ik goed gebruiken om je plaats in de stamboom te bepalen. Je mag zelf weten of je informatie over beroep, geloof, studie, e.d. wilt toevoegen. Dit soort info komt zeker niet op de website te staan (misschien je beroep wel), maar wordt vaak wel opgenomen in genealogisch databestanden. 

Mocht je niet alle gegevens paraat hebben dan is dat niet erg. Als je niet helemaal zeker bent van bepaalde gegevens, geef dit dan s.v.p. aan. Echter, hoe meer juiste gegevens, hoe beter! Op verzoek zal ik je een overzicht van (een tak van) je eigen stamboom toesturen. 

Als je je gegevens kunt illustreren met familieberichten, foto's, geboortekaartjes, e.d., dan zou dat helemaal perfect zijn! Deze bij voorkeur inscannen en bijvoorbeeld als bmp- of jpg-bestand naar mijn email-adres sturen. Maar je mag het ook per post sturen. Ik stuur het gegarandeerd weer terug.

Ik ga ervan uit dat de mij toegestuurde informatie, net als vrij toegankelijke informatie, gebruikt mag worden voor het samenstellen van de stamboom. Als je niet in de stamboom wilt worden opgenomen, of je vind dat er teveel details in staan, dan kun je me dit doorgeven met een mailtje. Ik zorg er dan voor dat er geen ongewenste info op de website verschijnt. Maar ik kan je natuurlijk alleen maar een overzicht van je eigen tak van de stamboom toesturen als je familiegegevens bij mij bekend zijn. 

Je kunt je gegevens en materiaal sturen naar het volgende adres:

vdkleutgmail.com   (bij voorkeur)

Pastorielaan 125

3828 EZ Hoogland

fax: 084 - 744 5897

ALVAST BEDANKT VOOR DE MEDEWERKING!!

Dick van de Kleut

18 november 2004