In dit overzicht staan de voornaamste wijzigingen op de website:

10 april 2010

bulletDiverse kleine foutjes zijn verbeterd en er zijn een aantal aanvullende gegevens ingevoerd. De meeste kleine wijzigingen noem ik hier niet apart. Wel wil ik hier iedereen bedanken voor alle verbeteringen die zijn doorgegeven.
bulletDe tak met Van der Kluit-en is definitief toegevoegd aan de stamboom en nagenoeg compleet, met dank aan Hidde van der Kluit.
bulletEen nieuwe Canadese tak met nageslacht van Aartje van de Kleut is toegevoegd, met dank aan Henk Brunekreeft.
bulletNieuwe foto's zijn aan het webalbum toegevoegd.

9 november 2008

bulletEen groot deel van de 'Van der Kleut'-en is aangevuld.
bulletLangzaamaan begint de Limburgse tak ook te groeien.
bulletNieuwe foto's zijn aan het webalbum toegevoegd.
bulletDiverse kleine foutjes zijn verbeterd en er zijn een aantal aanvullende gegevens ingevoerd.

19 december 2007

bulletHet nageslacht van Willem en Geesje van de Kleut-Pasveer is verder aangevuld.
bulletHet Engelstalige deel van de website is geheel 'gerenoveerd'.
bulletEen tweetal 'losse' Van de(r) Kleut-en, Lieven en Giz, is inmiddels aan de stamboom gelinked.
bulletKleine foutjes zijn verbeterd en er zijn een aantal aanvullende gegevens ingevoerd.

26 december 2006

bulletHet Engelstalige deel van de website is geheel 'gerenoveerd'.
bulletEen tweetal 'losse' Van de(r) Kleut-en, Lieven en Giz, is inmiddels aan de stamboom gelinked.
bulletKleine foutjes zijn verbeterd en er zijn een aantal aanvullende gegevens ingevoerd.

28 oktober 2006

bulletHet verhaal over het ontstaan van de naam 'Van de Kleut' is aangevuld met recente foto's van boerderij 'De Grote Kleut', en met een link naar Google Earth.
bulletEen aantal 'Van der Kleut'-en zijn gelinked aan de stamboom.
bulletKleine foutjes zijn verbeterd en er zijn een aantal aanvullende gegevens ingevoerd.

20 augustus 2006

bulletEr zijn nieuwe foto's toegevoegd aan het webalbum en extra links van de foto's naar de parenteel gemaakt.
bulletIk meen een link gevonden te hebben tussen de familienamen 'Van der Kleut', 'Van der Kluit' en 'Van de Kleut'. De sleutel hierbij is Woutertje van de Kleut. Het verhaal is hier te lezen. Het is aannemelijk dat (een deel van) de drie families tot dezelfde stamboom behoren.

4 juni 2006

bulletDe website is enigszins aangepast met een nieuwe opmaak (waaronder deze pagina).
bulletIk heb in het gemeentearchief van Ede gezocht naar gegevens over Jan Stevensen en zijn nageslacht. Het blijkt o.a. dat Jan voor zijn huwelijk met Gijsbertje Woutersen al getrouwd geweest is met Maertje Jans, die twee kinderen van Jan gekregen heeft. Dit is inmiddels verwerkt in de parenteel.

20 april 2006

bulletHet meeste werk heeft de laatste tijd gezeten in het stroomlijnen van de website. Hierdoor is het makkelijker het 'webalbum' met foto's te bekijken. Ook zijn er veel foto's aan het 'webalbum' toegevoegd.

28 februari 2006

bulletDe takken van de 'Van de Kleuten' uit Ede zijn verder aangevuld, met dank aan Gerrit van de Kleut. Gerrit heeft me ook foto's toegestuurd, die ik op de site zal zetten zodra ik er tijd voor heb.
bulletIk heb het archief van de gemeente Barneveld bezocht en ben aan het grasduinen geweest in de info over onze 'stamvader'. Het is nog niet volledig, maar een begin is er gemaakt. Het blijkt moeilijk de handschriften uit de oude akten te ontcijferen. Door het bezoek aan het archief is de naam van Stephen Petersen veranderd in Steven Petersz, en heb ik zijn vermoedelijke ouders en zijn vermoedelijke geboortedatum gevonden. 
bulletDe database met namen is gegroeid tot 1938 personen, met name doordat ik mijn schoonfamilie in het programma heb ingevoerd. Deze zijn natuurlijk niet terug te vinden in onze stamboom.

7 januari 2006

bulletDe takken van vooral de 'Van de Kleuten' uit Ede e.o. zijn flink uitgebreid.
bulletHet fotoalbum is aangepast zodat iedereen zelf de foto's op het scherm kan wisselen. Ook heb ik nog wat extra foto's toegevoegd.
bulletIk heb portretfoto's in de kwartierstaat bijgeplakt.
bulletDe database met namen is gegroeid tot 1725 personen.

17 november 2005

bulletEr zijn twee ontbrekende takken uit Ede e.o. aan de stamboom toegevoegd, en wel de nazaten van Gijsbert van de Kleut (4-2-1889) en Jan-Willem van de Kleut (11-7-1892).
bulletEen aantal kleine foutjes zijn hersteld en enkele ontbrekende data zijn aangevuld.
bulletDe database met namen bevat inmiddels 1608 personen.

5 mei 2005

bulletIk heb de afgelopen weken veel veranderingen en aanvullingen verwerkt, na het verschijnen van nieuwe gegevens in Genlias. De meeste nieuwe namen zijn van partners en vroeg gestorven kinderen in een ver verleden, dus geen nieuwe takken aan de stamboom. 
bulletDe voorlopige, Engelstalige stamboom is vervangen voor een nieuwe versie, die nu identiek is aan de Nederlandse. Onze Engelstalige stamboomgenoten kunnen nu ook snel en eenvoudig door de stamboom klikken!
bulletDe genealogie is nog steeds niet bijgewerkt. Aangezien dit een nogal arbeidsintensieve klus is, loopt dit achter bij de rest.
bulletDe database met namen bevat nu 1546 personen.

13 februari 2005

bulletNageslacht van Jan van de Kleut uit twee huwelijken met Gerrigje van de Meent en Gijsberta van Leersum is aangevuld in parenteel. De genealogie is nog niet bijgewerkt.
bulletNieuw: Evertje van de Kleut (geb. ca. 1913?), getrouwd met Willem Jan Busser (overleden in Maarn). Ouders van Evertje zijn mij nog niet bekend.
bulletDe database met namen bevat nu 1512 personen.

16 januari 2005

bulletInvoerfoutjes verbeterd.
bulletSchema genealogie aangevuld met twee ontbrekende takken.
bulletNageslacht van Herman en Annie van de Kleut-Goldberg toegevoegd aan de parenteel en de genealogie. 
bulletOntbrekende nageslacht van Willem en Aartje van de Kleut-Veldhuizen toegevoegd aan de parenteel en de genealogie.

2 januari 2005

Ik ben gestart met deze site in november 2004. De aanleiding voor het maken van deze website is de 65e verjaardag van mijn vader, Henk van de Kleut, op 3 januari 2005. Ik heb gemerkt dat er veel Kleuten positief reageren op dit initiatief. Op dit moment staan er 1407 namen in de genealogische database. En er kunnen er nog veel meer bij!

Tot vandaag heb ik bijna dagelijks alle wijzigingen bijgehouden. Gezien het teruglopende aantal reacties (vanzelfsprekend!) ga ik de frequentie terugbrengen tot het noodzakelijke!